Pannenkoekenhuis opent haar deuren

Genieten van heerlijke pannenkoeken in De strooplikker in Ter Apel​

PannenkoekenhuisDe Strooplikker is gevestigd in het recreatiecentrum de Bosrand aan de Schotslaan 32 in Ter Apel, waar ook onder (veel) meer dagbesteding wordt aangeboden en waar gebruik kan worden gemaakt van de mogelijkheden van een bed & breakfast.

Door de week kan elke middag van 13.00 tot 17.00 uur een pannenkoek worden gegeten. In het weekend alleen op afspraak, want dan worden namelijk ook feesten, partijen en concerten gehouden.

“We maken er vrijdag van drie tot vijf uur een feestelijke middag van”, vertelt Roelie Thole. “De clowns Stropie en Popie zorgen voor extra sfeer en gezelligheid en één van onze cliënten speelt vrolijke liedjes op het accordeon. Hij is al druk aan het repeteren. Bovendien reserveren we een plek voor twintig kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Aanmelden voor het gratis eten van pannenkoeken kan via 0599-639944.”

Bij het inrichten van het pannenkoekenhuis met plek voor iets meer dan twintig gasten is bewust gebruik gemaakt van kringloop artikelen. Daarnaast hebben cliënten van de dagbesteding allerhande leuke spulletjes gemaakt.

“Onze pannenkoeken zijn betaalbaar”, benadrukt Roelie. “Verder kunnen kinderen desgewenst het kabouterpad lopen met onderweg allemaal leuke opdrachten.”

Geschreven door: Paul Abrahams

Bron: Kanaalstreek