Welkom op de website van Recreatiecentrum de Bosrand / Zorghuis Namaste / Naast de deur BV

Recreatiecentrum De Bosrand in Ter Apel is sinds 28 mei 2013 onderdeel van Zorghuis Namaste, en per 1 februari 2018 vallen beide organisaties onder Naast de deur BV.

Waarom is ons Recreatiecentrum onderdeel van een Zorginstelling zult u zich misschien afvragen. Daar geven wij graag een toelichting op.

Ons motto is: ‘Jij en ik door dun en dik’

Dit betekent voor ons dat mensen met een beperking een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen en mogen opbouwen met soms wat hulp van derden. Mensen met een beperking willen ook graag werk en/of een zinvolle dagbesteding waar zij plezier aan beleven en waar hun welzijn wordt bevorderd. Dit ondervinden de deelnemers/medewerkers binnen hun dagelijkse werkzaamheden binnen Recreatiecentrum De Bosrand dan ook daadwerkelijk. Daar waar de deelnemers/medewerkers plezier aan beleven, beleven wij plezier aan de bijdrage die u daar aan levert.

 Zorghuis Namaste
Zorghuis Namaste biedt u ondersteuning in welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.

Zowel clienten van Zorghuis Namste als inwoners van Ter Apel en omstreken kunnen gebruik maken van onze diensten. Heeft u hulp nodig bij dagelijkse activiteiten? Wij helpen u graag. Bovendien worden er regelmatig gezellige activiteiten in Recreatiecentrum de Bosrand georganiseerd. U bent van harte welkom.

Recreatiecentrum de Bosrand
Een uitermate geschikte locatie voor uw feest, jubileum, bruiloft, vergadering of presentatie. Onze sfeervolle accommodatie en culinaire ondersteuning maken uw feest of bijeenkomst tot een succes.

Boek daarom bij ons uw vakantie, warme maaltijd, bed en breakfast, feest, vergadering, high tea, high wine, camperplaats etc. Er is veel bespreekbaar en we zijn zeer actief in het aanbieden van allerlei activiteiten.

Wilt u een kamer boeken? Klik dan hier.

Pannenkoekenhuis bij de Bosrand
Heerlijk genieten van de lekkerste pannenkoeken in een bosrijke omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Camperplaatsen
Sinds kort zijn wij ook te vinden op de website van Campercontact. Onze locatie is uitermate geschikt voor campers. Klik hier voor meer informatie.